Wie ben ik?
Zangles Nieuwegein

Wie ben ik?


Ik ben Shara Spuij, docente bij Zangles in Nieuwegein. Ik ben 35 jaar en begonnen met pianoles toen ik 7 jaar oud was. Ik was altijd al gek op zingen, maar toen ik op mijn 13e mijn eerste zangles kreeg was ik verkocht. Tijdens mijn middelbareschooltijd werd ik aangenomen op de vooropleiding van het Conservatorium in Utrecht. Waar ik in 2007 mijn Bachelor behaalde. In 2009 heb ik mijn masteropleiding hier ook afgerond en mag mijzelf Master Of Music noemen. Ik ben afgestudeerd in de richting Jazz & Pop, en heb  daarnaast twee jaar  lang  les gehad in de richting Opera.


In 2006 en 2007 ben ik zangdocente geweest  bij de lustrummusical van Studenten-vereniging U.V.S.V. te Utrecht (CC bestuur).


Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en geef les op een muziekschool en begeleid leerlingen voor Zangles in Nieuwegein bij mij thuis  en bij hen thuis.


Naast het geven van zangles ben ik ook veel te vinden in de sportschool waar ik sportlessen geef.


Workshops/masterclasses


Ik heb verschillende workshops en masterclasses gevolgd van o.a.


Mathilde Santing, Deborah Brown, Bert van den Brink, Michelle Weir, Denise Jannah, Hans Mantel, Dean Bowman, Hartog IJsman, Jaap Dekker, Kamil Erden en vele anderen.


Deze workshops bestonden uit vocal coaching workshops, boogie woogie, singer/songwriting, theater, musical, theorie en gehoortraining.