Wie ben ik?

WIE BEN IK?


Ik ben Shara Spuij, eigenaar en docente bij Zangles in Nieuwegein. Ik ben 36 jaar, moeder van twee meiden en gek op zingen en sporten. Ik ben begonnen met pianoles toen ik 7 jaar oud was. Ik was altijd al gek op zingen, maar toen ik op mijn 13e mijn eerste zangles kreeg was ik verkocht. Tijdens mijn middelbareschooltijd werd ik aangenomen op de vooropleiding van het Conservatorium in Utrecht. Waar ik in 2007 mijn Bachelor behaalde. In 2009 heb ik mijn masteropleiding hier ook afgerond en mag mijzelf Master Of Music noemen. Ik ben afgestudeerd in de richting Jazz & Pop, en heb  daarnaast twee jaar  lang  les gehad in de richting Opera.


Na op verschillende plekken en bij verschillende muziekscholen ervaring op te hebben gedaan heb ik sinds 2022 ik mijn eigen zangstudio aan de herenstraat in Nieuwegein. Naast het geven van zangles ben ik ook veel te vinden in de sportschool waar ik sportlessen geef, ook leid ik groepslesinstructeurs op.


Ik geef veel lessen en workshops op het gebied van stemgebruik. Wil je hier meer informatie over, stuur mij dan een berichtje.WORKSHOPS & MASTERCLASSES.


Ik heb verschillende workshops en masterclasses gevolgd van o.a. Mathilde Santing, Deborah Brown, Bert van den Brink, Michelle Weir, Denise Jannah, Hans Mantel, Dean Bowman, Hartog IJsman, Jaap Dekker, Kamil Erden en vele anderen. Deze workshops bestonden uit vocal coaching workshops, boogie woogie, singer/songwriting, theater, musical, theorie en gehoortraining.

Zangles Nieuwegein