Voor wie is zangles?
zingen zangles nieuwegein shara
zangles zingen microfoon

VOOR WIE IS ZANGLES IN NIEUWEGEIN? 


Zing je nu  onder de douche, waar niemand je kan horen? Of sta je al op het podium en ben je onderdeel van een band?


Zingen is voor iedereen en iedereen kán zingen. Jong, oud, professioneel of als hobby, plezier in het zingen is het meest belangrijk. Daarom zing je bij mij alleen wat jij écht leuk vindt.


Door de juiste zangoefeningen te doen en de ademhalingstechnieken te leren die je nodig hebt zal het zingen steeds makkelijker worden, en niet onbelangrijk, ook beter klinken natuurlijk!


Naast mensen die graag mooier willen kunnen zingen begeleid ik in mijn lessen ook mensen die voor hun werk hun stem beter willen kunnen inzetten, die zekerder voor een groep willen kunnen spreken en mensen die via een logopediste bij mij terecht komen. 


HOE OUD MOET IK ZIJN VOOR ZANGLES?


Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij mij terecht voor zangles, maar we kijken samen in de les hoe het gaat. Het ene kindje is klaar voor zangles als hij/zij 6 jaar oud is, de ander 9. Dat beslissen we samen tijdens de proefles. De zangoefeningen en de liedjes die we zingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd... Van kinderen voor kinderen tot Justin Bieber.

WAT LEER IK TIJDENS MIJN ZANGLES?


Een zangles bestaat uit twee delen. We starten met het opwarmen van de stem door verschillende zangoefeningen. Naast het opwarmen van je stem leer je hierdoor ook technieken die je van pas komen tijdens het zingen.


Na het opwarmen van de stem behandelen we een lied dat je zelf hebt uitgekozen en leer je hoe je door middel van de juiste ademhalingstechniek en zangtechniek de juiste noten kunt raken en ontspannen kunt zingen. Plezier staat in alle lessen voorop!


WAAR WERKEN WE SAMEN NAARTOE?


Ik begeleid mensen die in een band zingen en zichzelf willen blijven ontwikkelen, zij bereiden zich voor op hun volgende optreden. Ik coach ook mensen die graag  ontspannen willen kunnen zingen en die zangles als hobby hebben.


Heb je binnenkort een optreden op school of wil je een liedje zingen op je bruiloft? Dan werken we daar samen naartoe. Omdat ik niet met lidmaatschappen werk is het mogelijk om voor een beperkte periode naar een specifiek optreden toe te werken.

IS ZANGLES SPANNEND? 


Ik merk soms dat leerlingen die voor het eerst bij mij komen en nog niet eerder voor publiek hebben gezongen het spannend vinden om te zingen. Je zingt bij mij in een omgeving waar niemand anders je kan horen en je kunt wennen aan het hardop zingen. Alle begin is spannend, maar ik nodig je uit om de eerste stap te zetten.

zangles zingen nieuwegein opera

GEEF EEN ZANGLES CADEAU.


Wat is er nou leuker dan een zangles cadeau doen. Je kiest zelf het aantal lessen en kunt bij mij de ZIN cadeaukaart - feestelijk ingepakt - ophalen. Wil je de cadeaukaart per post ontvangen of laten bezorgen bij de ontvanger? Kan! Dan zijn de verzendkosten voor jou. Cadeaukaarten tot 5 lessen zijn 3 maanden geldig, cadeaukaarten van meer lessen zijn 6 maanden geldig.


unsplash