Contact
Zangles Nieuwegein

NIEUWE ZIN STUDIO


Het is zover! Ik geef mijn zanglessen in de nieuwe ZIN studio. De studio bevindt zich naast mijn huis op de herenstraat waar ik voorheen mijn zanglessen gaf en is te herkennen aan het grote logo op de voordeur.


Wil of kun jij geen live zangles volgen, dan kunnen we de les online doen. De lessen worden gegeven via facetime of skype en gewoon begeleid met piano. Neem contact op om een afspraak in te plannen. 


Ik ben supertrots op mijn mooie studio en stel deze ook beschikbaar aan andere muziekdocenten of therapeuten e.d. Wil jij ook geen lessen meer geven in je huiskamer? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. 


 

CONTACT & PROEFLESAANVRAAG

 
 
 
 
 
 

ALGEMENE VOORWAARDEN ZIN

 

Afmelden
Afmelden voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, dit kan zowel per e-mail als whatsapp.

Meld je later dan 24 uur van tevoren af dan wordt je les als gegeven beschouwd en dient gewoon betaald te worden. In het geval van een 10X kaart, gaat er een les van je 10X kaart af. Dit geldt ook in geval van ziekte.

Wordt de les afgezegd door ZIN dan wordt deze les als niet gegeven beschouwd en op een later moment ingehaald.

Betaling

De betaling van losse lessen en 10X kaarten kan zowel contant als per bankoverschrijving. Ook kan ik je een tikkie sturen voor de les. Lessen dienen vooraf betaald te worden. 

Vakantie

Lessen gaan door tijdens schoolvakanties tenzij anders aangegeven. Wordt de les afgezegd door ZIN dan wordt deze les als niet gegeven beschouwd en op een later moment ingehaald.

Geldigheid

10X kaarten zijn geldig tot 6 maanden na aanschaf.

Tarieven

ZIN behoudt zich het recht voor de tarieven te wijzigen. Dit is uiteraard niet van toepassing op een reeds aangeschafte 10X kaart. Klik hier voor de actuele tarieven.

Persoonlijk

10X kaarten zijn persoonsgebonden.

Restitutie

Restitutie is niet mogelijk.