Contact
Zangles NieuwegeinCORONA UPDATE - LIVE & ONLINE

Op dit moment geef ik mijn zanglessen bij DeMIX in Nieuwegein. In deze ruimte is de ventilatie goed geregeld en kunnen we ruim afstand houden. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan mijn eigen studio (spannend! Het wordt zoooo tof!), deze zal naar verwachting in april klaar zijn.


Wil of kun jij vanwege de coronamaatregelen geen live zangles volgen, dan kunnen we de les online doen. De lessen worden gegeven via facetime of skype en gewoon begeleid met piano. Neem contact op om een afspraak in te plannen. Zangles in Nieuwegein


Shara Spuij


info@zanglesinnieuwegein.nl


Locatie Zangles in Nieuwegein


Herenstraat 87

3431 CA

NieuwegeinNog geen ervaring met ZIN? Vraag hieronder een proefles aan!
 

Algemene Voorwaarden ZIN

 

Afmelden
Afmelden voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, dit kan zowel per e-mail als whatsapp.

Meld je later dan 24 uur van tevoren af dan wordt je les als gegeven beschouwd en dient gewoon betaald te worden. In het geval van een 10X kaart, gaat er een les van je 10X kaart af. Dit geldt ook in geval van ziekte.

Wordt de les afgezegd door ZIN dan wordt deze les als niet gegeven beschouwd en op een later moment ingehaald.

Betaling

De betaling van losse lessen en 10X kaarten kan zowel contant als per bankoverschrijving. Ook kan ik je een tikkie sturen voor de les. Lessen dienen vooraf betaald te worden. 

Vakantie

Lessen gaan door tijdens schoolvakanties tenzij anders aangegeven. Wordt de les afgezegd door ZIN dan wordt deze les als niet gegeven beschouwd en op een later moment ingehaald.

Geldigheid

10X kaarten zijn geldig tot 6 maanden na aanschaf.

Tarieven

ZIN behoudt zich het recht voor de tarieven te wijzigen. Dit is uiteraard niet van toepassing op een reeds aangeschafte 10X kaart. Klik hier voor de actuele tarieven.

Persoonlijk

10X kaarten zijn persoonsgebonden.

Restitutie

Restitutie is niet mogelijk.