Contact
Zangles NieuwegeinCORONA UPDATE - ONLINE LESSEN

De zanglessen zijn juist in deze periode voor veel mensen een welkome afleiding, daarom kun je tijdens deze periode gewoon terecht voor een les, alleen digitaal. Ik vind ik het fantastisch dat jullie ZIN en daarmee mij als ZZP’er blijven steunen in deze bizarre tijd.

De lessen worden gegeven via facetime of skype en gewoon begeleid met piano. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Zangles in Nieuwegein


Shara Spuij


info@zanglesinnieuwegein.nl


Locatie Zangles in Nieuwegein


Herenstraat 87

3431 CA

NieuwegeinNog geen bekende van ZIN? Vraag hieronder een proefles aan!
 

Algemene Voorwaarden ZIN

 

Afmelden
Afmelden voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, dit kan zowel per e-mail of whatsapp.

Meld je later dan 24 uur van tevoren af dan wordt je les als gegeven beschouwd en dient gewoon betaald te worden. In het geval van een 10X kaart, gaat er een les van je 10X kaart af. Dit geldt ook in geval van ziekte.

Wordt de les afgezegd door ZIN dan wordt deze les als niet gegeven beschouwd en op een later moment ingehaald.

Betaling

De betaling van losse lessen en 10X kaarten kan zowel contant als per bankoverschrijving. Lessen dienen direct na afloop van de les afgerekend te worden.

Vakantie

Lessen gaan door tijdens schoolvakanties tenzij anders aangegeven. Wordt de les afgezegd door ZIN dan wordt deze les als niet gegeven beschouwd en op een later moment ingehaald.

Geldigheid

10X kaarten zijn geldig tot 6 maanden na aanschaf.

Tarieven

ZIN behoudt zich het recht voor de tarieven te wijzigen. Dit is uiteraard niet van toepassing op een reeds aangeschafte 10X kaart. Kijk voor de actuele tarieven op de website.

Persoonlijk

10X kaarten zijn persoonsgebonden.

Restitutie

Restitutie is niet mogelijk.

 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved